Din pasiune
pentru artizanii sportului de masă

În 2012, negăsind o soluție pentru propriile evenimente, platforma inițiată și dezvoltată de Gabriel Solomon.

De atunci combinăm pasiunea pentru tehnologie și sport pentru a dezolta instrumente utile artizanilor sportului de masă: organizatori, participanți, voluntari și spectatori.


Punem umărul pentru a experimenta toate rolurile

Sportic Team

Organizăm

Fie că e vorba de evenimentele proprii, fie de colaborări cu alte evenimente, ne bucurăm mereu să trecem prin emoțiile de organizare, dar și de berea de după un eveniment de success.


Participăm

Nu vanăm medalii, nu visăm la cupe, dar participăm cu drag la evenimente. Ne bucurăm de mișcare, fie că e în parc sau pe munte. PS: preferăm muntele și la pensie poate prindem autostrada să ajungem mai repede la el.


Facem voluntariat

Ne bucurăm să punem umărul pentru o experiență cât mai frumoasă a participanților. Iar cel mai cel mai simplu și direct mod este prin rolul de voluntar. Din rolul de voluntar ai parte de acțiune la firul ierbii dar și de mulțumirile în direct.


Creștem comunități

Credem în colaborare, astfel că am inițiat două comunități pentru a favoriza schimbul de ideei.

Sportic - Race Organizers
Sportic - Race Organizers

Un loc de discuție pentru organizatori de evenimente sportive, unde putem împărții știri și ideei noi din domeniul organizării, dar și discuta eventuale parteneriate.

Vezi comunitate
Sportic - Volunteers
Sportic - Volunteers

Un loc de discuție pentru voluntarii de evenimente sportive, unde putem anunța oportunități de voluntariat, dar și discuta eventuale ideei noi despre experiența de voluntar.

Vezi comunitate

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai întrebări despre soluția noastră, suntem bucuroși să îți răspundem pe info@sportic.ro. Dacă ești hotărât, poți completa formularul de mai jos pentru a te înscrie ca organizator.

Testează gratuit!